""
Arbete & näringsliv
08 aug 2024

Välkommen på regional nätverksträff och studieresa med Aurora Network 18-19 september

Det har blivit dags för den årliga studieresa tillsammans med det hela Aurora Network-gänget. Träffen blir i form av en tvådagars studieresa till några utvalda medlemmar i Boden.

Temat för studieresan är ”Passionsdrivet entreprenörskap” och hur man driver företag med passion och lönsamhet. Sista anmälningsdag till nätverksträffen med Aurora Network är den 18 augusti. Anmälan måste ske via länken: https://simplesignup.se/private_event/217692/5e2cbda87b

Program

Onsdag 18 september

07.00 – Buss avgår från Pajala Busstation Malmen

08.30 – Buss avgår från Övertorneå Busstation

09.30 – Buss avgår från Torget i Haparanda

10.30 – Buss avgår från OKQ8 i Töre, där Överkalixgänget plockas upp. Överkalixgänget ordnar med egen transport till OKQ8 i Töre.

11.30 – Buss anländer till Boden Business Park i Sävast, dit också Boden- och Luleågänget ansluter sig. Gänget från Boden och Luleå ordnar med egen transport till Boden Business Park. Därefter åker vi alla gemensamt med bussen.

11.30 – Lunch Torget, Boden Business Park

12.30 – Presentationer av deltagare. Michaela Strömberg, näringslivsutvecklare Bodens kommun, berättar om allt som händer i Boden. Monica Wikström-Johansson berättar om Aurora Network och NyföretagarCentrum Nord.

14.00 – Buss avgår från Boden Business Park

14.15 – Studiebesök hos Studio Sansa. Angelica Nyström och Johanna Åstrand berättar om sin verksamhet.

16.00 – Buss avgår från Studio Sansa.

16.15 – Studiebesök hos Boden Släp. Sara Gustavsson berättar om sina företag.

17.30 – Buss avgår till Hotell Bodensia

18.00 – Incheckning på Hotell Bodensia för dom som ska bo där.

18.30 – Middag på Färgaregatan. Ulrika Granström berättar om sin restaurangverksamhet.

 

Torsdag 19 september

07.00 – Frukost och utcheckning

08.15 – Vi promenerar från Hotell Bodensia till Hälsokraft

08.30 – Studiebesök hos Hälsokraft. Hilda Wilke och Linda Andersson berättar om företaget.

09.45 – Buss avgår till Råbäcken

10.00 – Studiebesök hos Travtränare Hanna Olofsson AB. Hanna berättar om företaget och verksamheten.  

11.30 - Buss avgår till Bjässmoran

12.00 – Lunch Bjässparken Gården. Nina Hahto berättar om sin idylliska verksamhet på landet. Besök av Britta Jonsson-Lindvall, grundare och fd ägare av Treehotel samt Cecilia Andersson, grundare av Sörbyn Turism & Konferens. Britta och Cecilia berättar om livet som företagare inom besöksnäringen.

14.00 – Buss avgår mot Boden Business Park, Töre, Haparanda, Övertorneå och Pajala.

Kostnad och boende

Evenemanget är kostnadsfritt, men deltagarna betalar själva för övernattningen. Var och en bokar själv övernattning på q.bodensia@strawberry.se och anger ”Aurora Network 24” för att erhålla 10% rabatt. 

Aurora network

Aurora Network är ett affärsnätverk för kvinnor som driver företag i Norrbotten. Nätverket syftar till att bidra till personlig utveckling, bredda affärskontakter och utveckla nya affärssamarbeten lokalt och över hela Norrbotten. Nätverket är kostnadsfritt för deltagaren som satsar tid och engagemang tillsammans med andra företagare. 

Initiativet är ett samarrangemang mellan NyföretagarCentrum Nord, Almi Nord och Sparbanken Nord tillsammans med Bodens kommun, Luleå kommun, Pajala kommun, Överkalix kommun, Haparanda kommun samt Övertorneå kommun.

Frågor

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Monica Wikström-Johansson, diplomerad affärsrådgivare på NyföretagarCentrum Nord via e-post till Monica@nyforetagarcentrum.se

Publicerad 08 aug 2024 10:27
Senast uppdaterad 08 aug 2024 10:27