Pajala Sanshin-kan Karateklubb

Pajala Sanshin karateklubb startade 2006 och har träningar för barn och vuxna från 6 år och uppåt. Vi tränar i mixade åldersgrupper där killar och tjejer tränar tillsammans. Vi har fyra träningspass i veckan varav två nybörjar och två fortsättning/avancerade.

Träningen är allsidig som bl.a utvecklar koordination, smidighet, balans, styrka och koncentration. Varje träning sker under kontrollerade former där disciplin och respekt är en naturlig del av träningen.

Samtliga ansvariga tränare har många års erfarenhet av barnträning och karate.

Träningen är baserad på den traditionella karatens stora utbud av tekniker och rörelser. Inget träningspass är en exakt kopia av ett tidigare. Vi blandar grundtekniker med avancerade rörelsemönster vilket göra att alla kan träna och alla får en utmaning, oavsett ålder och erfarenhet.

Vår karateträning är en träning utan konkurens och tävling som utgår från varje persons egna förutsättningar och mål. Ingen är för gammal för att börja och ingen har varit borta för länge för att inte kunna komma tillbaka.

Det är bara att höra av sig och komma och provträna. Mjuka kläder och barfota under träningen.

Välkomna!

Träningstider:

Inga tider för HT-17 just nu (2017-09-20). Uppdaterar när vi vet mer.

Avgifter:

Barn/ungdomar (t.o.m. 20 år) 300 kr/termin

Vuxna (över 20 år) 400 kr/termin

Medlemsavgift 200 kr. Är obligatorisk och betalas en gång per år. En per familj. Även om du inte tränar är du välkommen att stödja föreningen.

Avgifter betalas in till Bankgiro 5849-2240. Märk betalning med namn på personen som avgiften avser samt vilken termin och år.

Kontakt:

Mikael Aittamaa 3 dan 070-620 01 19
Markus Waaranperä 2 dan 073-037 57 10

Uppdaterad: 2017-09-20 10.50

Adress:
Gamla sporthallen
Källare, ingång pingisrummet
Medborgarvägen 5
984 31 Pajala


Länkar:
Stilgrundare Tamas Weber
Sanshin karateklubb Hombu

Sanshin på Facebook