Att jobba i Pajala kommun

Pajala kommun har utsetts till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor, enligt den årliga undersökningen KIOS, Karriär i Offentlig Sektor.

I Pajala kommun är vi över 620 medarbetare och det gör oss till den största arbetsgivaren på orten. Dag och natt, året om, arbetar vi i välfärdens tjänst på uppdrag av kommunmedborgarna.

Många av våra arbeten innebär samspel med kollegor och stimulerande möten med dem som bor och verkar i kommunen. Tillsammans jobbar vi för att värna och forma ett hållbart och tryggt samhälle för medborgare, besökare och företagare.

Med Pajalas medborgare i fokus kan vi erbjuda meningsfulla välfärdsjobb till människor med olika slags utbildningar, erfarenheter och kunskaper. Vi på Pajala kommun värnar och främjar delaktighet och inflytande. Trygga anställningar, engagerade kollegor och hållbar arbetsmiljö är viktigt för oss.

För att lättare skapa en balans mellan jobb och fritid erbjuds också möjligheter att anpassa frågor som arbetstid, semester och ledighet. Vi är ständigt på jakt efter nya medarbetare!

Uppdaterad: 2018-09-25 15.32