Semestervikariat inom socialförvaltningen!

Informationsblad Vikarier

Sök sommarvikariat hos oss! Som medarbetare i Pajala kommun är du en nyckelperson för de som behöver stöd och hjälp. Socialförvaltningen har brukaren i centrum och utgår från socialnämndens vision ”Ett gott liv med glädje och trygghet!”. Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra invånares önskemål.

Sommaren 2017 har vi behov av vikarier i en mängd olika yrkesgrupper. Du kan arbeta som socialsekreterare, bistånd- och LSS handläggare, undersköterska, vårdbiträde, handledare, handledare EKB, personlig assistent, rehabiliteringsassistent, sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och enhetschef. Tycker du om att jobba med människor är du varmt välkommen att söka sommarvikariat hos oss!

Ansökan 

Ansökningstiden 2017 är fram till 31 mars. Perioden för sommarvikariat sträcker sig från början av juni till slutet av augusti. Vi har som målsättning att under sommaren erbjuda heltid till alla som arbetar.  

Välkommen att höra av dig till bemanningsplanerarna på Socialförvaltningen. Du når dem via viksam@pajala.se

Uppdaterad: 2016-11-25 08.40